Auto rijinstructeur worden? Volg dan nu onze opleiding!

Vind je het leuk om met mensen om te gaan? Heb je er plezier in om anderen iets te leren? Ben je graag onderweg? Dan is rij-instructeur wellicht een aantrekkelijk beroep voor jou! 

Onze professionele instructeurs brengen jou precies de fijne kneepjes van het vak bij. Daar komt meer bij kijken dan je misschien op het eerste gezicht denkt. Als rij-instructeur is er een belangrijke taak voor je weggelegd om leerlingen op te leiden tot verantwoordelijke en sociale weggebruikers. Dat vergt gedegen vakkennis en professionaliteit. Maar dat is nog niet alles. Als rij-instructeur krijg je te maken met verschillende typen mensen en dat vraagt van jou een flinke dosis sociale vaardigheden en goede contactuele eigenschappen.

Een goede toekomst
Rij-instructeur is vooral ook een gevarieerd en vrij beroep: zelf je eigen werktijden bepalen (fulltime of parttime), leuke contacten met leerlingen en - misschien nog wel het belangrijkste - een goed toekomstperspectief. De stroom aan nieuwe leerlingen blijft altijd bestaan. Goede rij-instructeurs kunnen zo aan de slag!

Voordeel praktijkopleiding
Een groot gedeelte van de opleiding bestaat uit theorie. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het heel wat prettiger is als je docenten uit ervaring weten wat het vak inhoudt. Al onze docenten hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de branche. Ook geniet je van alle voordelen van onze rijscholen, bijvoorbeeld bij het vinden van een stageplaats.

De opleiding tot rij-instructeur B bestaat uit verschillende onderdelen:
De opleiding bestaat uit 3 fases
- Fase 1: Theorie van de verkeerstaak en eigen rijvaardigheid
- Fase 2: Didactische voorwaarde
- Fase 3: Stage
 

Duur van de opleiding
De opleiding tot rij-instructeur kan afgerond worden in 4 tot 7 maanden, afhankelijk van welke opleiding je kiest.Wij  hebben verschillende mogelijkheden:

  • De dagopleiding
  • De zaterdagopleiding
  • De avondopleiding

Intake
Voordat je aan de opleiding begint plannen wij eerst een intake. Daarin leggen wij je precies uit wat er tijdens de opleiding van je verwacht wordt. Ook bespreken wij de mogelijkheden voor een baangarantie, zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Wel zo prettig als je aan de opleiding begint!

Bel 06 168 91 580

Referenties

Boy de Groot (19)

Leuk en snel je rijbewijs halen